pabrik Cina Hot Penjualan quartz Batu na pabrik | Xinxing

Panas Penjualan quartz Batu

Pondok Description:

Quartz Batu mangrupakeun bahan perlindungan lingkungan kualitas luhur héjo kalawan warna lemes sareng elegan jeung harga saeutik. Ieu téh mangrupa pilihan pangalusna pikeun gedong héjo. Hal ieu dipaké pikeun pawon countertops, mandi countertops, Sills jandela, bar counters, tembok interior jeung exterior, lanté, jsb Ieu cocog pikeun apartemen, wangunan kantor, mall balanja, hotél, jeung sajabana syarat éksténsif dina widang béda.


  • Min.Order kuantitas: 100 Méter / Square Méter
  • Suplai Kamampuhan: Méter 10000Meter / Square Per Taun
  • jéntré produk

    Tags produk

    In the beginning, the appearance and color of quartz stone were relatively single. There are not so many patterns and patterns now. From the original single color, there are many color choices such as two-color, multi-color, pattern and crack, which can fully meet the needs. Consumer demand, its ingredients are extracted with quartz stone and resin and some other ingredients, processed through a special process, but his main ingredient is quartz, because his hardness is relatively high, it is more resistant to stains, and It is still relatively easy to clean. It is generally used for kitchen countertops because its characteristics are very suitable.

    Rincian gancang

    Tempat Asal:

    Quanzhou, Cina

    Ngaran brand:

    Xinxing

    Ngaran Batu:

    abu almond

    Batu Bentuk:

    badag Slabs

    Jumlah modél:

    runtuyan SH

    ketik:

    Batu jieunan

    Tamansari pagawean:

    Herang / diasah

    Kode HS:

    6810999000

    bahan:

    93% Pengetahuan Alam quartz Keusik

    ketebalan:

    20mm; 30mm

    Sertipikat:

    Héjo hansip, CE, SGS, NSF, ISO

    warna:

    Baku / ngaropéa

    Panjelasan Produk

    Ukuran baku:

    (Ukuranana bisa ngaropéa)

    3000 * 1400mm (118 "* 55")

    3200 * 1600mm (126 "* 63")

    (Aya hiji tambahan panjangna 20 ~ 30mm dina rubak tur panjang, teu muatan.)

    ketebalan:

    20mm; 30mm

    paking:

    bundles kai, Beusi bundles, beungeut ditangtayungan ku pilem palastik

    Kuantitas dina wadah 20ft

    70 PCS / 7 pallets of 30mm
    105 PCS / 7 pallets of 20mm
    140 PCS / 7 pallets of 15mm

    Waktos pangiriman:

    20 poé gawé sanggeus resi 30% deposit

    sateuacanna:

    1) dénsitas High, teu liang, teu keusikan, koéfisién ékspansi low, non deformasi;
    2) Luhur teu karasa (7 kelas);
    3) daya tahan High mun goresan, kimia, anggur, komprési, sarta suhu luhur;
    4) Teu bédana warna dina angkatan sarua barang;
    5) Beunghar dina Pilihan warna;
    6) Gampang bersih;

    7) Non-toksik, non radiative;

    8) Cocog jeung sakabéh proyék rupa, kayaning hotél, mandi, dapur, aya kénéh-kamar, réstoran, bar counter, kebon, square, jsb

    aplikasi Residencial:

    -Kitchen countertops, backsplashes na tabel tops
    -Bathroom countertops, tops kasombongan, bak-decks
    - Windowsills na pancuran-tembok
    - Flooring

    aplikasi komérsial:

    -Bar-tops na tabel-tops
    -Lavatories na washrooms publik
    -Wall surfaces sarta séjén decor-motong
    -Transaction decks sarta duit tunai-wraps
    -Reception wewengkon jeung karya-stasiun
    daerah jasa -Food jeung karya-stasion
    kios -Specialty na fixtures
    - Flooring


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami