R & D

Leuwih taun, batu xinxing geus salawasna geus disetir pasar-, mangka devoted nyadiakeun produk batu hipu jeung lingkunganana-friendlyu. Urang ngalaman tilu hambalan:

bubuka 1.Technology tur ningkatkeun;

2.Center on panalungtikan bebas tur ngembangkeun, sarta complemented ku bubuka téhnologi;

3.Cooperate kalayan lembaga panalungtikan sarta academies pikeun ngembangkeun, anjog ka inovasi téhnologis di Cina.

D kamar Xinxing batu R &
rékayasa batu Xinxing
Tim insinyur batu Xinxing
Xinxing batu R & D