xinxing batu banner
xinxing proyék batu banner
proyék banner xinxing batu

Puseur produk

Xinxing Batu mangrupakeun Corporation digabungkeun jeung pabrik jeung dagang parusahaan. Kantos saprak yayasan taun 1993 sarta ayeuna jadi salah sahiji quarries ngalaman boga na batu alam produsén ngarah sarta suppliers di Cina.

Urang nawiskeun produk batu kawas granit Countertops & quartz Countertops, tops kasombongan, Dapur counter luhur & Mandi kasombongan luhur, Big Slab, Ukuran Project Cut Ka, Genténg, Batu tilelep & Citarum, hawu, Paving Batu item.

Produk anyar

Keur paling batu ngalaman ahli layanan dina Cina, anjeun tiasa dianggo kalayan kami ti mana!