R & D

Gjatë viteve, karakterit guri ka qenë gjithmonë drejtuar nga tregu, ajo është e përkushtuar ofruar produkte delikate dhe mjedis-friendlyu guri. Ne përjetuar tri faza:

Futja 1.Technology dhe përmirësuar;

2.Center në hulumtim të pavarur dhe zhvillimin, dhe plotësohet me futjen e teknologjisë;

3.Cooperate me institucionet kërkimore dhe akademi për zhvillim, duke çuar risi teknologjike në Kinë.

Xinxing R & D guri dhomë
inxhinieri Xinxing guri
inxhinier guri Xinxing ekipi
Xinxing R & D guri