karakteri banner guri
xinxing guri projekte banner

Qendra produkt

Xinxing Stone është një korporatë e kombinuar me fabrika dhe kompani tregtare. Që nga themelimi i saj në vitin 1993 dhe tani të bëhet një udhëheqës pronarit guroret me përvojë dhe prodhues guri natyror dhe furnizuesit në Kinë.

Ne ofrojmë produkte guri si granit Countertops kuarc dhe banjo, Vanity mirë, Kitchen Counter krye & Banjo top kotësi, Big pllakë, Projektit të prera në madhësi, Tile, Stone lavamani & Basin, Fireplace, Asfaltim artikuj Stone.

Produkte të reja

Duke qenë më me përvojë shërbimi ekspertët guri në Kinë, ju mund të punoni me ne nga kudo!