R & D

Со текот на годините, Xinxing камен отсекогаш бил пазарно-управувано, тоа е посветен обезбедување на деликатна и животната средина-friendlyu камен. Ние доживеа три фази:

воведување 1.Technology и надградба;

2.Center на независни истражувања и развој, како и надополнета од страна на воведувањето на технологија;

3.Cooperate со истражувачки институции и академии за развој, водење на технолошките иновации во Кина.

Xinxing камен R & D соба
Xinxing камен инженеринг
Xinxing камен инженер тим
Xinxing камен R & D