China Calacatta Ponggawa Black Quartz Slabs pabrik lan manufaktur | Xinxing

Calacatta Ponggawa Black Quartz Slabs

Short Description:

watu Quartz minangka materi lingkungan Proteksi kualitas ijo karo werna alus lan elegan lan kurang rega. Iku pilihan sing paling apik kanggo bangunan ijo. Kang digunakake kanggo pawon countertops, jedhing countertops, sills jendhela, bar counters, tembok interior lan njaba, jubin, etc iku cocok kanggo Apartemen, bangunan kantor, mal, hotels, etc. syarat Ekstensif ing kothak beda.


  • Min.Order Quantity: 100 Meter / Square Meter
  • Sumber Kabisan: 10000Meter / Square Meter Per Year
  • Detail produk

    Tags Product

    papan Quartz minangka materi lingkungan Proteksi kualitas ijo karo werna alus lan elegan lan kurang rega. Iku pilihan sing paling apik kanggo bangunan ijo. Kang digunakake kanggo pawon countertops, tabel panedhaan, jedhing countertops, sills jendhela, bar counters, tembok interior lan njaba, jubin, etc iku cocok kanggo Apartemen, bangunan kantor, mal, hotels, stasiun sepur, bandara, rumah sakit, Pustaka , etc. syarat Ekstensif ing kothak beda.

    Details cepet

    Panggonan Asal:

    Quanzhou, China

    Jeneng merek:

    Xinxing

    Jeneng Stone:

    Ponggawa Quartz Stone Slabs

    Stone Formulir:

    Slabs Big

    Panggil Model:

    SH 6020

    Koleksi:

    Stone Ponggawa

    Lumahing Finishing:

    Glossy / honed

    kode HS:

    6810999000

    Material:

    93% Sand Natural Quartz

    kekandelan:

    20mm; 30mm

    certificate:

    Green Guard, CE, SGS, NFS, ISO

    warna:

    Standard / selaras

    Description Product

    ukuran standar:

    (Ukuran bisa selaras)

    3000 * 1400mm (118 "* 55")

    3200 * 1600mm (126 "* 63")

    (Ana ekstra dawa 20 ~ 30mm ing jembaré lan dawa, ora daya.)

    kekandelan:

    20mm; 30mm

    packing:

    nganggo sandhangan anget Kayu, Iron Nganggo sandhangan anget, lumahing dilindhungi dening film plastik

    Quantity ing wadhah 20ft

    70 pcs / 7 pallets saka 30mm
    105 pcs / 7 pallets saka 20mm
    140 pcs / 7 pallets saka 15mm

    Wektu kiriman:

    20 apa dina sawise panrimo saka 30% simpenan

    advance:

    1) Kapadhetan High, ora bolongan, ora Isi, koefisien ekspansi kurang, non ewah-ewahan bentuk;
    2) atose High (7 bahan);
    3) resistance High kanggo goresan, kimia, anggur, komprèsi, lan suhu dhuwur;
    4) Ora prabédan werna ing kumpulan padha barang;
    5) sugih ing pilihan werna;
    6) Gampang kanggo ngresiki;

    7) Non-beracun, non radiative;

    8) Cocog kanggo kabèh proyèk-proyèk jinis, kayata hotel, jedhing, pawon, urip-kamar, restaurant, bar counter, Taman, kothak, etc.

    aplikasi Residencial:

    -Kitchen countertops, backsplashes lan meja menang
    countertops -Bathroom, menang tanpa guna, bak-geladhak
    - windowsills lan padusan-tembok
    - Flooring

    aplikasi Commercial:

    -Bar-menang lan meja-menang
    -Lavatories lan washrooms umum
    lumahing -Wall lan liyane riasan-motong
    -Transaction geladhak lan awis-nggabung
    -Reception wilayah lan karya-stasiun
    wilayah layanan -Food lan karya-stasiun
    kiosks -Specialty lan Jadwal
    - Flooring

     

     


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita