R & D

Swara taun, xinxing watu wis mesthi wis pasar-mimpin, iku pengabdian nyediakake produk watu alus lan lingkungan-friendlyu. We ngalami telung tahap:

introduksi 1.Technology lan upgrade;

2.Center ing riset sawijining lan pembangunan, lan temen dening introduksi teknologi;

3.Cooperate karo institusi riset lan akademik kanggo pembangunan, anjog inovasi teknologi ing China.

Xinxing watu D kamar R &
engineering watu Xinxing
tim engineer watu Xinxing
Xinxing watu R & D